Van Marcke schenkt materiaal van oude toonzaal aan Kringwinkel Roeselare

Redactie KW

Vanaf 20 februari zullen de Kringwinkels van Roeselare en Torhout een speciale actie lanceren, gericht op de handige ‘doe-het-zelver’ of klusser.

Van Marcke is tegen verspilling en neemt met de actie zijn sociale verantwoordelijkheid op. De Kringwinkel Midden-West-Vlaanderen is de grootste promotor van hergebruik in de regio. Naast goederen brengt zij ook mensen opnieuw in de kringloop. Zij kiest ervoor langdurig werklozen en leefloontrekkers aan het werk te krijgen. Met de nodige ondersteuning kunnen zij misschien doorstromen naar vast werk.

De onderneming Van Marcke hanteert al meer dan tien jaar een filosofie van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Met de gedoneerde goederen hoopt de firma mensen met een beperkter inkomen te kunnen helpen.

De Kringwinkels van Roeselare en Torhout zullen in de winkel een speciale hoek inrichten om de producten aan te bieden. Na een periode van max. 6 weken zullen de nog niet verkochte producten verspreid worden over de 4 winkels van Midden-West-Vlaanderen (Roeselare, Torhout, Izegem en Tielt).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier