Unizo Moorslede pakt opnieuw uit met eindejaarsactie

Redactie KW

De ondernemersorganisatie zorgde voor een grote prijzenpot met onder meer een hoofdprijs van 1.000 euro aan aankoopcheques.

Al tientallen jaren zorgt Unizo Moorslede voor een eindejaarsactie in de gemeente. Inwoners van in en rond de gemeente die hieraan willen deelnemen kunnen in 41 Moorsleedse handelaars vragen om een stempelkaart. Kopen ze voor vijf euro, verdienen ze een stempel op die kaart. Een volle kaart met tien stempels kan worden gedeponeerd in de bussen bij de handelaars en op die manier maken deelnemers kans om in de prijzen te vallen.

De actie gaat van start op maandag 1 december en loopt tot het einde van het jaar. “Ieder jaar kunnen we rekenen op tal van zelfstandigen, winkeliers, kapperszaken … die meedoen aan onze actie. Jaarlijks ontvangen wij dan ook een 18 à 20.000 ingevulde stempelformulieren”, vertelt voorzitter van Unizo, Wim Godderis. “Elk jaar blikken we met het bestuur terug op een geslaagde actie. We zorgden alvast voor een grote prijzenpot, dus hopelijk kunnen we dit jaar opnieuw rekenen op zoveel respons.”

(AFM-foto JS)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare van 28 november

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier