Unizo maakt kandidaten voor KMO Laureaat bekend in Roeselare

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

Belberry Preserves, Beauvoords Bakhuis, Hotel Bero, Woodstoxx en Geoxyz zijn de vijf kandidaten voor de titel van KMO Laureaat in West-Vlaanderen. Die nominatie hebben ze te danken aan hun ondernemerschap.

Unizo en de POM West-Vlaanderen reiken om de twee jaar de award KMO Laureaat uit. “Dit is het resultaat van een intensieve speurtocht naar de pareltjes van onze economie, die meer aandacht verdienen dan ze tot dusver krijgen”, aldus Frederik Serruys van Unizo. “Ze blinken allen uit in ondernemerschap; een complex samenspel van innovatie, ondernemingszin, financiële resultaten, personeelsbeleid, enz.”

Dat leidde tot vijf genomineerden voor onze provincie: Belberry Preserves, Beauvoords Bakhuis, Hotel Bero, Woodstoxx en Geoxyz.

Dit jaar is er ook voor het eerst een award voor Beloftevolle KMO’s, ook daar zijn er vijf genomineerden. “Die prijs gaat naar een onderneming die uitmuntende prestaties kan voorleggen en een groot potentieel wordt toegedicht”, aldus Frederik. De laureaten zijn: Bulik Standbouw, Meet Het, DNA Interactief Fashion, Autobedrijf Declercq-Lafaut en Cuines, 33.

De winnaar wordt op zaterdag 6 november bekendgemaakt in Kinepolis Kortrijk.

(TD)

Lees meer over de verschillende kandidaten in Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 10 oktober.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier