Rubriek Economie

Unizo en Bedrijvencentra West-Vlaanderen slaan handen in elkaar

28/06/16 om 20:36 - Bijgewerkt om 20:36

Op dinsdag 28 juni werd in het bedrijvencentrum in Wevelgem een samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Unizo West-Vlaanderen en 5 West-Vlaamse bedrijvencentra van BC Group met Kortrijk, Brugge, Roeselare, Waregem en Oostende.

Unizo en Bedrijvencentra West-Vlaanderen slaan handen in elkaar

Met de overeenkomst willen beide partijen meer structureel gaan samenwerken om (startende) ondernemers te ondersteunen.

"Het is dan ook de meest logische stap dat wij samen met de West-Vlaamse bedrijvencentra een partnership aan zijn gegaan", aldus Frederik Serruys, directeur Unizo West-Vlaanderen. "Met deze samenwerking willen we startende ondernemers nog beter gaan ondersteunen in hun zoektocht naar ruimte. Maar het gaat om meer dan louter infrastructuur. We willen hen ook helpen bij het vinden van de ondersteunende diensten die bedrijvencentra kunnen leveren."

"Net als Unizo geloven wij dat de juiste omgeving, de juiste setting met de nodige support, noodzakelijk is om die jonge ondernemers dat extra duwtje in de rug te geven", vertelt Pol Huysentruyt, directeur BC regio Kortrijk. "Door de samenwerking met Unizo kunnen we onze bedrijven beter ondersteunen."

(TGM/FOTO TGM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!