Twintiger uit Marke opent webwinkel rond brandbeveiliging

Redactie KW

Floris Verschuere (26) opende onlangs de Firekillshop in Marke.

Firekillshop is een webwinkel in brandbeveiliging. “We zijn de goedkoopste en meest gevarieerde brandbeveiligingsshop in België”, stelt Floris Verschuere die in Kortrijk woont en van Zwevegem afkomstig is.

Floris verkoopt brandhaspels, brandblussers, rookmelders, noodverlichting, signalisatie en alles wat met brandveiligheid in gebouwen te maken heeft. Hij kwam met deze sector in contact door vroegere werkervaringen. Zelf heeft hij ook de attesten om als vrijwillig brandweerman te werken. “Iedereen mag hier kopen”, zegt hij. “Grote bedrijven komen hier, maar ook mensen die zelfstandig zijn in de sanitairsector. Ook wisselstukken zijn hier te verkrijgen.”

Firekillshop is vooral een webwinkel, maar wie de stukken wil bekijken, is welkom in de Rekkemsestraat. “Wij zorgen dat onze klanten in orde zijn voor de Belgische en Europese markt. We leveren maximum binnen de vijf dagen, maar meestal kunnen we al binnen de drie dagen leveren. Bij vragen kunnen de mensen ons aanbod komen bekijken. We doen ook het verder onderhoud door techniekers ter plaatse te sturen.”

Floris doet samen met Vincent Coopman het magazijngedeelte. Floris werkt al geruime tijd in de sector. Hij stelde eerst brandpreventiedossiers samen, begon als technieker en is later projectleider geworden. “Zo is de interesse gekomen in een webwinkel.”

Floris deed sportschool, doet nog altijd veel aan sport en is vooral bezig met snowboarden.

(EDB)

Firekillshop, Rekkemsestraat 155, Marke. Tel. 056 92 29 01

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier