Rubriek Economie

Twee Tieltse chef-koks in wording gingen koken in abdij van Maredsous

09/01/15 om 21:56 - Bijgewerkt om 21:56

Bron: Kw

Ter Groene Poorte zond vandaag drie toekomstige topchefs naar een kookwedstrijd van en in de abdij van Maredsous: Judith Verschaeve, (18), Gilles Blancke (18) en Sander Verdegem (20). Die eerste twee zijn van Tielt afkomstig. Sander komt uit Boekhoute, Oost-Vlaanderen.

Gilles Blancke, Judith Verschaeve en Sander Verdegem van Hotelschool Ter Groene Poorte gingen hun kans op een kookwedstrijd in de abdij van Maredsous.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!