Rubriek Economie

Twee Tieltse chef-koks in wording gingen koken in abdij van Maredsous

09/01/15 om 21:56 - Bijgewerkt om 21:56

Bron: Kw

Ter Groene Poorte zond vandaag drie toekomstige topchefs naar een kookwedstrijd van en in de abdij van Maredsous: Judith Verschaeve, (18), Gilles Blancke (18) en Sander Verdegem (20). Die eerste twee zijn van Tielt afkomstig. Sander komt uit Boekhoute, Oost-Vlaanderen.

Gilles Blancke, Judith Verschaeve en Sander Verdegem van Hotelschool Ter Groene Poorte gingen hun kans op een kookwedstrijd in de abdij van Maredsous.
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden