Rubriek Economie

Twee Tieltse chef-koks in wording gingen koken in abdij van Maredsous

09/01/15 om 21:56 - Bijgewerkt om 21:56

Bron: Kw

Ter Groene Poorte zond vandaag drie toekomstige topchefs naar een kookwedstrijd van en in de abdij van Maredsous: Judith Verschaeve, (18), Gilles Blancke (18) en Sander Verdegem (20). Die eerste twee zijn van Tielt afkomstig. Sander komt uit Boekhoute, Oost-Vlaanderen.

Gilles Blancke, Judith Verschaeve en Sander Verdegem van Hotelschool Ter Groene Poorte gingen hun kans op een kookwedstrijd in de abdij van Maredsous.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee