Trekking Super Shopping Kortrijk verhuist naar Schouwburgplein

Redactie KW

Er komt een tweede editie van de actie Super Shopping Kortrijk. “Met meer prijzen en een verhuizing richting Schouwburgplein”, zegt Leopold Dekeyser, voorzitter van Unizo Kortrijk.

Leopold Dekeyser lichtte de wijzigingen aan de Super Shopping toe. (Foto JVGK)

Van 1 tot en met 30 november vindt de Super Shopping Kortrijk opnieuw plaats. Wie bij een van de deelnemende handelaars een aankoop doet, krijgt een genummerd lot waarmee hij of zij kans maakt op een waardebon uit de prijzenpot. En die prijzenpot ziet er dit jaar anders uit. “Er zijn meer prijzen dan vorige keer”, zegt Leopold Dekeyser. “De eerste twee prijzen blijven gelijk: de hoofdwinnaar gaat met 10.000 euro aan waardebonnen naar huis, de tweede met 5.000 euro. Daarnaast reiken we ook waardebonnen van twee keer 1.000 euro, twee keer 750 euro en drie keer 500 euro uit. Op die manier maken meer mensen een kans om te winnen. Het is ook de eerste keer dat de shoppers hun stem kunnen geven voor de zaakvoerder/zaakvoerster of verkoper/verkoopster met de grootste glimlach. Die wint eveneens een waardebon van 2.500 euro.”

Veiligheid

Omwille van veiligheidsredenen verhuist de trekking van de actie van de Grote Markt naar het Schouwburgplein. “Vorig jaar was dat een overrompeling, op bepaalde momenten zelfs niet meer veilig. Om zo’n situatie te vermijden, trekken we naar het veel grotere Schouwburgplein.”

De winnaars van de Super Shopping Kortrijk worden op 6 december vanaf 15 uur bekendgemaakt door presentatrice en tv-gezicht Cath Luyten. De winnaars mogen hun waardebonnen spenderen op Super Saturday 21 december.

Info: www.supershoppingkortrijk.be.

(NVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier