Traiteur Soubry opent eigen winkel

Casandra Vanhoutte en Glenn Soubry in hun nieuwe traiteurzaak in de Gullegemsesteenweg. © EDB
Redactie KW

Na tien jaar traiteurwerk openen Glenn Soubry (32) en Casandra Vanhoutte (32) een eigen traiteurzaak in Bissegem.

Op woensdag 15 augustus openen ze hun winkel in de Gullegemsesteenweg. Ze zullen er dagschotels, bereide gerechten, salades, beleg, tapas en delicatessen verkopen. Glenn volgde zes jaar hotelschool in het toenmalig Sint-Niklaasinstituut. Hij werkte onder meer in het Kennedy Hotel, de bistro van het Center Hotel, in Au Casino en in broodjeszaken. Tien jaar geleden begon hij met traiteurwerk in bijberoep en nu is hij al drie jaar voltijds als traiteur aan de slag. Casandra werkte de avondlessen restaurant af bij Syntra. Zij werkt ook nog bij Termote Vanhalst in Gullegem. Het koppel heeft met Emma een dochtertje van 4,5 jaar.

“Voor ons was het een mooie kans om in de vroegere slagerij Dewilde te komen met onze zaak. Nu wonen we op de plaats waar we werken en kunnen we grotere hoeveelheden schotels en verse soepen produceren om te verkopen in de winkel.” De winkel zal op woensdag en vrijdag zowel voor als na de middag open zijn. Op maandag en donderdag enkel ‘s namiddags. Op dinsdag, zaterdag en zondag enkel open voor bestellingen. “Alles hangt af van wanneer we feesten verzorgen”, vertellen Glenn en Casandra. De winkel is niet open op feestdagen, dan kan enkel afgehaald worden.

(EDB)

Info: Traiteur Soubry, Gullegemsesteenweg 29, Bissegem; 0473 57 69 03; Traiteur Soubry op Facebook

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier