Rubriek Economie

Topslager in Koksijde opent tasting room

15/06/14 om 15:35 - Bijgewerkt om 15:35

Bron: Kw

Bij topslager Hendrik Dierendonck kan je straks een stukje vlees kiezen en ter plaatste degusteren.

Topslager Hendrik Dierendonck (39) groeide op in de slagerij van zijn ouders in de Strandlaan in Sint-Idesbald, dezelfde zaak, die hij met zijn echtgenote Evelyne Penel, kleindochter van beenhouwer-spekslager Remi Vandromme, overnam van zijn ouders. Hij was net geen zeven jaar oud toen hij op een omgekeerde vleesbak, met zijn vader hielp om een varkensbuik uit te benen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee