Rubriek Economie

Topslager in Koksijde opent tasting room

15/06/14 om 15:35 - Bijgewerkt om 15:35

Bron: Kw

Bij topslager Hendrik Dierendonck kan je straks een stukje vlees kiezen en ter plaatste degusteren.

Topslager Hendrik Dierendonck (39) groeide op in de slagerij van zijn ouders in de Strandlaan in Sint-Idesbald, dezelfde zaak, die hij met zijn echtgenote Evelyne Penel, kleindochter van beenhouwer-spekslager Remi Vandromme, overnam van zijn ouders. Hij was net geen zeven jaar oud toen hij op een omgekeerde vleesbak, met zijn vader hielp om een varkensbuik uit te benen.
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden