Rubriek Economie

Topchefs uit Zedelgem en Oostende willen voedselverlies helpen terugdringen

30/09/15 om 17:05 - Bijgewerkt om 17:05

Beroepsvereniging Horeca Vlaanderen wil het voedselverlies terugdringen en start daarom de campagne 'No Food To Waste'. Het project werd voorgesteld in het sterrenrestaurant Hertog-Jan in Zedelgem.

Ongeveer acht procent van wat de horecasector aan voedsel produceert, goed voor 166.000 ton op jaarbasis, gaat verloren. Eind vorige week raakte dan weer bekend dat op onze planeet nog steeds 800.000 mensen honger lijden. Er wordt nochtans ruimschoots voldoende voedsel geproduceerd om...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!