Rubriek Economie

Topchefs uit Zedelgem en Oostende willen voedselverlies helpen terugdringen

30/09/15 om 17:05 - Bijgewerkt om 17:05

Beroepsvereniging Horeca Vlaanderen wil het voedselverlies terugdringen en start daarom de campagne 'No Food To Waste'. Het project werd voorgesteld in het sterrenrestaurant Hertog-Jan in Zedelgem.

Ongeveer acht procent van wat de horecasector aan voedsel produceert, goed voor 166.000 ton op jaarbasis, gaat verloren. Eind vorige week raakte dan weer bekend dat op onze planeet nog steeds 800.000 mensen honger lijden. Er wordt nochtans ruimschoots voldoende voedsel geproduceerd om...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden