Tom Debusschere (ex-Deceuninck) is de nieuwe ceo van Balta Group

Redactie KW

Tom Debusschere is benoemd als nieuwe ceo van Balta Group, wereldleider in het ontwerpen en vervaardigen van tapijten, kamerbreed tapijt en tapijttegels.

Zijn internationale ervaring in combinatie met zijn Vlaamse roots maken hem de juiste persoon om de groei van Balta te intensiveren. “Het is een eer Hendrik Deruyck op te volgen”, zegt Tom Debusschere. “Hij heeft Balta, na moeilijke jaren, weer als flexibele en betrouwbare leverancier op de kaart gezet. Ik kijk ernaar uit om, samen met onze meer dan 3.400 Balta-medewerkers, verder te werken aan winstgevende groei. De strategie blijft gebaseerd op onze meer dan 50 jaar oude traditie: het leveren van superieure ontwerpen, producten, kwaliteit en service aan onze klanten overal ter wereld.”

Tom Debusschere volgt Hendrik Deruyck op. Hij leidde het bedrijf de afgelopen vier jaar: “Ik bedank het Balta-team dat samen met mij werkte aan onze groei. Ik sta volledig achter de benoeming van Tom Debusschere. Een man van zijn status zal door het innoveren, verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten het succes van Balta verder uitbouwen.” Deruyck zet zijn werkzame leven voort als rechter in de Handelsrechtbank, adviseur, en lid van diverse raden van bestuur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier