Rubriek Economie

Tielt breidt gratis wifi uit en zet samen met de handelaars de troeven van Tielt in de verf

09/06/17 om 15:49 - Bijgewerkt om 15:49

Positief nieuws uit de Tieltse Kortrijkstraat. Het gratis wifinetwerk in het kernwinkelgebied wordt uitgebreid tot aan de Vierhoek. Schepen Grietje Goossens (Iedereen Tielt) kondigde dat woensdagmiddag aan en tal van winkeliers maakten van de gelegenheid gebruik om de Tieltse winkelstraat positief onder de aandacht te brengen. "We zijn en blijven een kleine maar fijne winkelstad."

Woensdagmiddag. Ter hoogte van 't Kousemandje. Veel bekende gezichten, die passanten doorgaans met andere winkels associëren. Ruim een dozijn winkeleigenaars uit Kortrijk- en Bruggestraat zakten naar het persmoment af om 'hun' straat in een positief daglicht te plaatsen. Heel veel moeite kostte dat niet, want Tielt heeft troeven, klinkt het. "Het Tieltse gratis wifinetwerk wordt uitgebreid en zal vanaf eind deze week van de Bruggestraat (De Keet), over de hele Markt, tot aan de Vierhoek reiken. In juli wordt ook de bushalte ter hoogte van de Onze-Lieve-Vrouwekerk nog opgenomen", vertelt schepen Grietje Goossens. "Een eenmalige registratie bij Telenet - ook ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!