Zilveren Spoor in Moorsele heeft nieuwe eigenaars en plant weer evenementen

Redactie KW

Thierry Fievez en echtgenote Trui Beyens, afkomstig uit Moorsele, zijn de nieuwe eigenaars van hippisch centrum Zilveren Spoor in Moorsele.

Zij nemen de fakkel over van de familie Van Geenberghe. Het koppel wil het hippisch centrum in oude glorie herstellen en denkt vooral ook aan de toekomst van hun drie dochters die paardrijden.

“Wij willen opnieuw activiteiten en evenementen organiseren zoals voltige, de gouden laars en internationale jumpings”, vertelt Trui, ” Hiervoor rekenen we op de expertise van Dries Claeys, oprichter van Cirque Magique en organisator en eventmanager van de discotheek Lagoa. Hij zal ons met al zijn ervaring helpen om alles te structureren en in goede banen te leiden.”

Thierry en Trui zijn ouders van Gaënne (15), Bo (14) en Peppa (9). Alledrie zijn ze gebeten door de paardenmicrobe.

“Ze zijn goed bezig”, lichtten Trui en Thierry toe, “Zo was Bo tweede op het BK Children en Gaënne achtste op het recentste tweesterrentornooien in ‘Het Azelhof’ in Lier. Dochter Peppa rijdt voorlopig nog op een d-pony en zal later de overstap naar een paard maken zoals haar zussen. Zij zijn uiteraard in de wolken met de aankoop hippisch centrum. Het is ook met oog op hun toekomst dat we hier hebben geïnvesteerd. Zo kunnen zich intensiever met hun sport bezig houden.”net zoals Jacques Van Geenberghe deed voor zijn zoon Jean-Claude.

Thierry Fievez en Trui Beyens zijn actief in de rusthuissector en zullen dat ook blijven. Zo kochtten zij het voormalige AZ in Menen om er tegen april 2018 een nieuw woonzorgcentrum van 88 bedden neer te zetten met dagrevalidatiecentrum, dagcentrum en assistentiewoningen.

(TGM- Foto Leyla Hesna)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier