Rubriek Economie

Studenten bedenken pastashaker voor Soubry in Roeselare

11/05/18 om 09:58 - Bijgewerkt om 10:21

90 studenten uit heel Vlaanderen zakten af naar het Huis van de Voeding in Roeselare voor het 10 uur durende Vlajo Innovatiekamp met als thema 'voeding'. Ze kregen de opdracht om een creatieve oplossing te bedenken voor uitdagingen geformuleerd door vier ondernemingen uit de voedingsindustrie.

Met dit innovatiekamp wil men jongeren, die de werknemers/entrepreneurs van morgen zijn, bewust maken van het belang van innovatie en creativiteit als hoeksteen voor ondernemerschap. De deelnemende ondernemingen waren Agristo, Ardo, Brouwerij De Leite en Soubry.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!