Studente opent B-Elle in Heule

Larissa Samaille in haar kledingzaak B-Elle. © NVH
Redactie KW

B-Elle, zo heet de nieuwste kledingzaak in de schaduw van Heuleplaats.

De zaakvoerster is de 22-jarige Larissa Samaille uit Otegem, die al twee jaar een eigen webshop runt en homeparty’s afschuimt met kleding en accessoires. Hoewel ze op dit moment nog studeert en ook bij Brasserie Bergelen in Gullegem werkt, kon ze deze kans naar eigen zeggen niet laten liggen. “Het voelt als het juist moment“, zegt Larissa, die in juni afstudeert als maatschappelijk werkster. “De webshop draaide op volle toeren, maar ik wou graag meer. Het is altijd al een droom geweest om een winkel te hebben. Toen ik op dit pand botste in Heule, heb ik niet getwijfeld.”

In B-Elle vind je betaalbare dameskleding, accessoires en decoratiespulletjes. “De collecties bestaan uit hippe stuks die ik ook zelf zou dragen”, zegt Larissa. “Daarnaast heb ik ook een beperkt assortiment schoenen, handtassen en accessoires, van sjaals tot zonnebrillen en kettingen, en decoratiespulletjes zoals kaarsen. De collecties worden wekelijks vernieuwd. Ook de succesvolle homeparty’s, waarbij de collecties op locatie worden aangeboden met een hapje en een drankje, blijven mogelijk.”

De winkel is gelegen in de Kortrijksestraat 1 in Heule en is open op maandag van 10 tot 12 uur, op woensdag en vrijdag van 10 tot 18.30 uur, op zaterdag van 10 tot 18 uur en op zondag van 10 tot 13 uur. Gesloten op dinsdag en donderdag. Meer info via 056 19 52 53 of via de Facebookpagina B-Elle.

(NVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier