Rubriek Economie

Steun onze landbouwers!

11/09/14 om 10:17 - Bijgewerkt om 10:17

Bron: Kw

Steek de West-Vlaamse landbouwers een hart onder de riem. Met de actie 'Lekkers van hier, smul je met plezier!' willen we hier bij KW.be de West-Vlaming aanzetten om meer producten van eigen bodem te consumeren.

Steun onze landbouwers!


Dat de maatregelen van Vladimir Poetin ook onze landbouwers treffen, is nagenoeg bekend. Maar dat betekent niet dat wij hen geen duwtje in de rug kunnen geven. Meer producten groenten, zuivelwaren, vlees van eigen bodem consumeren zorgt ervoor dat de hemel boven onze eigen landbouwers weer een beetje opklaart.

Daarom lanceert Krant van West-Vlaanderen de actie Lekkers van hier, smul je met plezier!. Deelnemen is eenvoudig: je kiest een product van eigen bodem, neem een leuke selfie waarbij je het gekozen product duidelijk in beeld brengt en stuur die in via www.kw.be/lekkersvanhier. Daarna kan je je eigen foto met al je vrienden delen via de sociale media.

De tien leukste foto's belonen wij met enkele handige keukenhulpjes. Om al die heerlijke West-Vlaamse producten klaar te kunnen maken, uiteraard. We schenken zomaar even vijf multifunctionele keukenrobots en vijf krachtige blenders aan de winnende foto's. Deelnemen is de boodschap! (PVH)

www.kw.be/lekkersvanhier

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!