Stad Damme lanceert eigen cadeaubon bij 45 ondernemers

Redactie KW

Ook het stadsbestuur van Damme heeft nu een Damse cadeaubon gelanceerd. Het is een waardebon van 10 of 25 euro die bij lokale ondernemers kan worden ingewisseld voor producten of diensten.

De stad wil zo de lokale economie en korte keten stimuleren. Er aanvaarden al 45 ondernemers de bon.

“De ontvanger krijgt een waaier van mogelijkheden voorgeschoteld om de bon in te wisselen. Dat gaat van de typische geschenkartikelen tot leuke gebruiksgoederen en tal van diensten. Als slogan is dan ook bewust gekozen voor ‘Tijd voor iets leuks’.” zegt bevoegd schepen Christoph De Sutter (CD&V).De bonnen zijn nu al inwisselbaar bij 45 ondernemers. Het gaat van kledij over brood en banket en tuinartikelen tot wellness of een leuke dj-set. Stad Damme zal de bonnen op verschillende wijze promoten. De handelaars die deelnemen krijgen ook promotiemateriaal ter beschikking. Wie één of meerdere cadeaubonnen wil aankopen, kan daarvoor terecht in verschillende stadsgebouwen waaronder de bibliotheken en Visit Damme.

(MM)

De volledige lijst met deelnemende ondernemers en de producten en diensten die ze aanbieden staat op de website www.damme.be/cadeaubon.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier