Sportline plant complex met vier gebouwen langs de Rijksweg in Roeselare

Momenteel is dit het zicht op Sportline van langs de Rijksweg, daar komt verandering in. (GF)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

De Sportline-groep wil op de huidige site langs de Rijksweg een ambitieus project realiseren met vier gebouwen en een ruime invulling.

Momenteel is de site van Sportline, langs de Rijksweg in Rumbeke, maar voor een deel bebouwd. “We willen de site optimaliseren door er een ambitieus project te realiseren”, vertelt Geert Verstraete, mede-eigenaar van Sportline. “We plaatsen de gebouwen haaks op de Rijskweg, zodanig dat er veel dieper gebouwd kan worden. Binnen afzienbare tijd komen er vier hedendaagse gebouwen waar veel meer activiteiten kunnen ondergebracht worden dan nu al het geval is.”

Ze gaan daarbij op zoek naar een mix van activiteiten voor de invulling. “Daarbij denken we aan paramedische activiteiten, maar ook aan volumineuze handel die in het centrum niet mogelijk is zoals kinderopvang, kantoren, hotels, enz. Sportline zou van de huidige locatie verhuizen naar de eerste nieuwbouw.”

“Het project ligt klaar, het is een kwestie van nog een paar stappen te doorlopen om alles te finaliseren”, besluit Geert. De opening is voorzien voor de tweede helft van 2018.

(TD)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier