Snack Tielt opent de deuren in de Kortrijkstraat

Erdohan Mustafa in zijn nieuwe zaak. © Foto VVC
Redactie KW

Voortaan baat Erdohan Mustafa (35) Snack Tielt in de Kortrijkstraat 43 in Tielt uit. Het pand kwam vrij nadat Pasta Della Anna verhuisde naar nummer 33.

Erdohan woont met zijn echtgenote Elvan (32) en hun drie zonen (7 jaar, 4 jaar en 3 maanden) in Gent en heeft vier jaar ervaring in de sector. Het lot wil dat het gezin in dezelfde straat woont van Emrah, die amper twee maanden geleden pPp Express startte op dezelfde locatie in Tielt.

Erdohan vernam dat Emrah de zaak wilde stopzetten en voelde zich geroepen. Snack Tielt onderscheidt zich van andere eetgelegenheden in Tielt. “Ik wil niet in het vaarwater van mijn collega’s zitten”, vertelt Erdohan. “Er zijn al enkele pizza- en pitazaken in Tielt. Mijn aanbod is uitgebreid, maar het is de bedoeling dat in de eerste maanden af te stemmen op de vraag van de klanten. Ik wil voldoen aan hun verwachtingen en goede kwaliteit serveren.” De zaak kreeg een opknapbeurt. “De frisgroene kleur valt op. Men krijgt een instant vakantiegevoel door het tropische tafereel dat op de grote muur aangebracht is. Geen moeite is me te veel om het de klanten naar hun zin te maken.”

7 op 7 open

Snack Tielt is 7 op 7 open. “Na de Tieltste Feesten bepalen we onze sluitingsdag en passen we onze openingsuren aan. Ik zal in de komende weken merken wanneer er meer of minder klanten komen.”

De huidige openingsuren van Snack Tielt zijn: maandag tot donderdag van 11.30 tot 22.30 uur, vrijdag van 11.30 tot 1.30 uur, zaterdag van 13 tot 1 uur en zondag van 17 tot 22.30 uur. Ter plaatse eten of meenemen kan. Over ongeveer een maand zal Snack Tielt ook via Takeaway aan huis leveren.

Snack Tielt is bereikbaar op 051 24 81 68.

(VVC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier