Slagerij Dierendonck start ook winkel in Kortrijk

Phile Deprez © Phile Deprez
Redactie KW

Hendrik Dierendonck maakte via sociaalnetwerksite Instagram bekend dat er plannen zijn voor een Kortrijkse vestiging van zijn slagerij. De winkel zou in de Doorniksewijk komen vlak naast viswinkel ‘t Vissershuys.

Dierendonck heeft al vestigingen in Nieuwpoort, Sint-Idesbald en Brussel en plant nu dus een uitbreiding naar Kortrijk. Dat kondigde hij zelf aan via sociale media. Maar op de vragen van andere gebruikers, die willen weten waar die vestiging precies komt, of die permanent is en wanneer de opening gepland staat, komt geen antwoord. Uit een foto van de bouwplannen blijkt dat het om een gebouw in de Doorniksewijk gaat, vlak naast ‘t Vissershuys. Aan het pand wordt op dit moment nog volop aan gebouwd. Tot voor kort was Slagerij Martin er gehuisvest.

Slagerij Dierendonck start ook winkel in Kortrijk

Hendrik Dierendonck wil duidelijk niet dat zijn plannen nu al uitlekken. Volgens zijn personeel is hij met vakantie en komt er maandag meer duidelijkheid. Hendrik nam zeventien jaar geleden de slagerij in Sint-Idesbald over van zijn vader. Hij is vooral bekend omdat hij levert aan sterrenrestaurants zoals het vroegere Oud Sluis. Enkele jaren geleden opende hij in Koksijde restaurant Carcasse waar je zijn vlees kan proeven.

(ANK)

Foto ANK
Foto ANK© ANK

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier