Rubriek Economie

Slager opent restaurant waar alle onderdelen van rund of varken op de kaart staan

16/01/15 om 20:10 - Bijgewerkt om 20:10

Bron: Kw

Henri Dierendonck opende donderdagavond voor het eerst de deuren van zijn restaurant 'Carcasse'.

Hendrik Dierendonk, zaakvoerder-beenhouwer - Marijke Van haecke, de vrouw des huizes die instaat voor het onthaal en de bediening - Michael Yates en Kevin Kurylak, de koks. (EDK)
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden