Rubriek Economie

Roularta neemt STERCK. Limburg en STERCK. Antwerpen over

07/07/17 om 09:37 - Bijgewerkt om 09:36

Roularta neemt 100% van de aandelen over van Bvba Bright Communications en bvba Bright Communications Antwerpen.

Roularta neemt STERCK. Limburg en STERCK. Antwerpen over

Bvba Bright Communications is de organisator van de STERCK. NETWERCK-events en de uitgever van STERCK. magazine.

"STERCK. is een multimediamerk dat b2b 360°-marketingoplossingen aanbiedt voor de lokale zakenwereld in de provincies Antwerpen en Limburg. STERCK. bereikt de lokale businesscommunity via een honderdtal STERCK. NETWERCK-events. Deze events brengen beslissingsnemers gericht samen met de bedoeling om business te genereren. Daarnaast wordt 5 keer per jaar het kwaliteitsvolle STERCK. Magazine uitgegeven, 2 keer per jaar FERM. Lifestyle magazine en 4 keer per jaar Bouwcampus. De lokale businesscommunity wordt eveneens bereikt via STERCK. TV en de socialemediakanalen van STERCK", klinkt het.

STERCK. werd in 2013 opgericht door Geert Brouwers en Stijn Bonroy. De organisatie telt intussen 9 medewerkers en laat een omzet van 3 miljoen euro noteren. Roularta zal deze groei verder versnellen door STERCK. in de overige Vlaamse provincies te lanceren. Hiervoor kan Roularta rekenen op het ondernemerschap van beide oprichters, Geert Brouwers en Stijn Bonroy.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!