Rubriek Economie

Restauranthouder uit Bredene scoort in Vlaanderen Vakantieland

15/03/15 om 08:33 - Bijgewerkt om 08:33

Bron: Kw

Donald Deschagt, chef van restaurant Le Homard et la Moule, verschijnt deze week op televisie.

In het kader van 'Zin in zee' volgen verschillende restaurants aan de kust een opleiding in het bereiden van evenwichtige voeding. Donald Deschagt, chef...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden