Reclamebedrijf Publiprint uit Zedelgem verhuist naar Torhout en wordt ‘Signz’

In het gloednieuwe complex van Signz v.l.n.r. Joost Vanhaerents (voorzitter Raad voor Lokale Economie), de zaakvoerders Geert Van Hollebeke en zijn vrouw Ciska Goddyn en Tom Dekoninck (voorzitter Unizo). © Foto JS
Johan Sabbe

Het reclamebedrijf Publiprint heeft na zo’n vijfentwintig jaar zijn oude gewaden afgeworpen. Zaakvoerder Geert Van Hollebeke heeft voor een verhuizing van Zedelgem naar Torhout gekozen én voor een nieuwe naam: Signz.

Signz bevindt zich in een gloednieuw, ruim en modern complex aan de Roeselaarseweg. Als eerste van de ondernemingen die op de nieuwe stedelijke bedrijfsgronden verwacht worden. Signz is officieel van start gegaan met een mooi netwerkevent door de Raad voor Lokale Economie en ‘s anderendaags de officiële opening. Geert Van Hollebeke, voor de gelegenheid getooid met een goudkleurig vlinderdasje, en zijn vrouw Ciska Goddyn glunderden.

“We hebben de naam van ons bedrijf veranderd, omdat we flink wat meer doen dan vroeger”, zegt Geert. “Signz is veel meer dan het oude Publiprint. Naast de beletteringen, de grote spandoeken en de reclameborden is ons gamma sterk uitgebreid. Ik denk aan de LED- en LCD-schermen voor binnen en buiten en onze bedrukte tapijten, zetels en gordijnen. We zorgen voor allerlei interieurtoepassingen, zoals bedrukte wanden en dit dankzij verschillende nieuwe technieken. Ons assortiment telt nu meer dan vijfhonderd producten. Signz bekt ook beter. Het klinkt eigentijdser.”

Inspirerende toonzaal

Signz heeft momenteel zo’n twintig mensen in dienst. “En we zoeken nog extra personeelsleden, zoals een gedreven en ervaren carwrapper, een talentrijke ontwerper en tevens een commerciële kracht”, vervolgt Geert. “Waarom we van locatie veranderd zijn? Omdat onze vorige vestiging in Zedelgem niet meer voldeed en we de laatste tijd een forse groei doormaakten.”

“We wilden ook een inspirerende toonzaal, een soort moodboard om onze klanten binnen te loodsen in onze wereld van nieuwigheden. Hier aan de Roeselaarseweg hebben we volop de ruimte om er tegenaan te gaan. Vroeger zaten we een beetje verstopt in het Zedelgemse industrieterrein, nu zijn we goed zichtbaar langs een drukke weg. Iedereen kan klant bij ons worden, niet enkel de bedrijven, maar ook de particulieren. Wie wil er niet eens een grote foto voor thuis op een muur of in een kamer?” (JS)

Voor info: www.signz.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier