Rubriek Economie

Raf Sonneville: "Kustrestaurants moeten creatiever en klantvriendelijker"

18/02/16 om 10:56 - Bijgewerkt om 10:56

Tijdens de achtste editie van het jaarlijkse Kustforum dinsdagavond in Middelkerke werd gefocust op de kwaliteit van onze kust op de meest diverse vlakken: vergrijzing, culinair en architecturaal aanbod, burgerparticipatie...

Voormalig directeur van de Hotelschool Ter Duinen,een van de gastsprekers, vindt dat er in de horeca op kwaliteitsvlak nog heel wat kan gebeuren. "Nog al te veel speelt de kusthoreca op veilig met oerklassieke menukaart met zeet...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden