Quinze & Milan verhuist naar vliegveld Kortrijk-Wevelgem

Redactie KW

Quinze & Milan was sinds ruim een jaar actief op zoek naar een nieuwe locatie voor haar productie in België.

Na een uitgebreide zoektocht is de keuze gevallen op een pand aan het vliegveld in Wevelgem. “We voelen ons met open armen ontvangen”, vertelt Tom De Gres, de zaakvoerder van Quinze & Milan. “De dienst lokale economie, onder leiding van schepen Marie De Clerck, geeft ons waardevolle ondersteuning om een snelle opstart te faciliteren. Vooral qua logistiek en productieorganisatie biedt de nieuwe site een pak voordelen. Door de verhuizing zal onze ecologische voetafdruk significant dalen door een geoptimaliseerd productieproces en de infrastructuur”, klinkt het.

“We zijn trots op het gerenommeerde Quinze & Milan te mogen verwelkomen in Wevelgem”, reageert Marie De Clerck. “We doen er alles aan om elk bedrijf dat in onze gemeente aankomt, zo goed als mogelijk te begeleiden naar de meest efficiënte en correcte oplossing. Zowel voor de tewerkstelling als voor de uitstraling van Wevelgem als ondernemersvriendelijke gemeente is dit zeer goed nieuws.”

Begin juni 2014 neemt Quinze & Milan finaal intrek in de nieuwe faciliteiten langs Vliegveld 13, met zicht op de startbaan. De verhuizing zal een belangrijke rol spelen in de plannen van het bedrijf rond het feestjaar van het 15-jarig bestaan.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier