Rubriek Economie

Professionals uit de hele wereld komen naar Brugge voor congres over... eieren

11/09/17 om 10:32 - Bijgewerkt om 10:09

Tot en met donderdag 14 september staat voor het eerst de International Egg Commission (IEC) Global Leadership Conference in Brugge op het programma.

Professionals uit de hele wereld komen naar Brugge voor congres over... eieren

Honderden congresbezoekers van over heel de wereld hebben afspraak op diverse locaties in de stad. De uitvalsbasis voor dit jaarlijkse congres zijn de Stadshallen in het Belfort. De congressisten verblijven verspreid in de verschillende hotels van de Swan Collection, met Grand Hotel Casselbergh als headquarter hotel. Tijdens dit congres wordt de tijd maximaal benut met onder andere lezingen, workshops, netwerkmogelijkheden en ontspanningsmomenten, zoals een welkomstreceptie in het Provinciaal Hof, een chocolade workshop en een galadiner in de Stadshallen. Ongeveer 400 CEO's en leidinggevenden uit 35 verschillende landen tekenen nog vier dagen present. Hun missie? Het opzetten van efficiënte samenwerkingen en teweegbrengen van positieve veranderingen in de eiersector.

(MDW)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!