Pop-upevent in Muster Heule zet spots op jonge ondernemers

Liselot Neve en Ilse Derycke organiseren op 14 en 15 april popup De Commerce in Muster in Heule. © TGM
Redactie KW

Ondernemers en hartsvriendinnen Liselot Neve en Ilse Derycke organiseren op 14 en 15 april het pop-upevent De Commerce in Muster Heule. Tijdens de pop-up kan je alvast kennis maken met meer dan 60 lokale ondernemers.

“Met De Commerce richten we ons tot beginnende ondernemers, zoals wijzelf,” vertellen Ilse en Liselot. “We zochten eigenlijk een manier om onze zaak in de kijker te zetten. We besloten om samen met andere zelfstandige ondernemers uit de regio de handen in elkaar te slaan. Zo kwamen we bij Muster terecht, het creatieve dorp in de voormalige site van De Meestere in Heule.”

“De site zelf is werkelijk een prachtig industrieel pand, een gedroomde plaats voor ons event. Ons idee kreeg verder vorm en De Commerce was geboren. Naast lokale, kleinschalige zelfstandigen zullen ook meer gevestigde waarden hun activiteiten aan het publiek kunnen voorstellen.”

Diversiteit

De Commerce voorziet alvast een gevarieerd aanbod aan creatievelingen. “We hebben gekozen voor een heel divers aanbod”, gaan Liselot en Ilse verder, “gaande van kapster tot beeldhouwer, van timmerman tot schoonheidspecialiste, van mode tot architectuur,….”

“Wijzelf staan in voor de praktische kant van dit alles. Want er komt uiteraard heel wat bij kijken: catering, reclame,… Er zijn drank- en eetstandjes, dj’s zorgen voor de ambiance en ook aan de kinderen hebben we gedacht. Het wordt gezellig! Wie weet kunnen we hierna zelf een evenementenbureau opstarten (lachen).”

Liselot en Ilse zijn beide zelfstandige ondernemers. “Ik heb mijn eigen modelijn Elis in Bissegem”, vertelt Ilse, “en daarnaast ben ik ook juwelenconsulente.” “Ik ben zaakvoerster van Laserkabinet Velvet Nature Wevelgem”, pikt Liselot in, “Ik voorzie heel wat speciale technieken voor ontharingen. Niet alleen dames, maar ook heren kunnen bij mij terecht.”

Praktisch

De Commerce vindt plaats op zaterdag 14 april van 11 tot 20 uur en zondag 15 april van 11 tot 18 uur in Muster, Stijn Streuvelslaan 45 in Heule. Toegang is gratis.

(TGM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier