Rubriek Economie

POM bezoek 'verborgen parel' Libeco in Meulebeke

27/09/16 om 13:13 - Bijgewerkt om 13:11

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij West-Vlaanderen was dinsdagvoormiddag in samenwerking met Fedustria en Essenscia aan de tweede etappe toe van de roadtrip 'Trots op onze maakindustrie'.

POM bezoek 'verborgen parel' Libeco in Meulebeke

Na TE Connectivity Oostkamp viel nu de eer te beurt aan Libeco Meulebeke. Brigitte De Proost van POM West-Vlaanderen : "Het is de bedoeling om 'verborgen parels' in onze maakindustrie bekend te maken aan onze beleidsmensen en aan het middelveld."

"Het moet duidelijk gemaakt worden dat we nog steeds goedwerkende bedrijven hebben in onze provincie. Om die reden bezoeken we zes toekomstgerichte bedrijven uit de sectoren kunststof, textiel, hout en meubel." De Heer Libeert zorgde zelf voor de rondleiding in het linnenverwerkend bedrijf dat tot de Europese top 3 behoort en goed is voor de productie van ruim 60% van het Belgisch linnen.

(LB)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit