Rubriek Economie

Plopsaland De Panne werft 2.000 seizoenskrachten en studenten aan

15/01/15 om 10:27 - Bijgewerkt om 10:27

Bron: Kw

Plopsaland De Panne is op zoek naar 250 seizoenmedewerkers en 1.750 studenten voor de diverse afdelingen van het themapark.

Plopsaland De Panne werft 2.000 seizoenskrachten en studenten aan


Het organiseert daarom jobdagen op maandag 26 en dinsdag 27 januari, waarop kandidaten kunnen solliciteren bij de verschillende verantwoordelijken en een blik krijgen achter de schermen van het themapark. Het gaat om opdrachten in de afdelingen Operations (attracties, onthaal, ticketverkoop & -controle, animatie, schoonmaak, theater), Horeca/Food&Beverages (schoonmaak, kassa, en keuken) en Merchandising (verkoop). Voor alle functies wordt opleiding voorzien, zo organiseert Plopsa een opleiding van twee weken tot horecamedewerker in samenwerking met de VDAB.

Vorig jaar hebben werkten meer dan 1.000 studenten bij Plopsaland De Panne. In het kader van verdere uitbreiding, gaat het park komend jaar op zoek naar 1.750 studenten. Deze kunnen aan de slag vanaf de paasvakantie en zo het hele jaar door tot en met de kerstvakantie.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!