Picard diepvries opent vestiging in Knokke-Heist

Sterrenchef Yves Mattagne (Sea Grill) opende de vestiging vrijdagavond
Redactie KW

Picard, een Franse diepvriesketen, belooft een superieure kwaliteit van diepgevroren producten : van het ontbijt tot het avondeten, van hapjes tot gastronomische maaltijden.

Vanaf zaterdag kunnen zowel de vaste bewoners van Knokke-Heist als de toeristen zich te goed doen aan de meer dan 1.000 producten die Picard Diepvries in zijn nieuwe winkel aanbiedt. Picard is 7 dagen op 7 open tot 20 uur ‘s avonds. Sterrenchef Yves Mattagne (Sea Grill) en zijn team verzorgden vrijdagavond ter ere van de officiële opening een walking diner.

De nieuwe Picard winkel aan de Lippenslaan 73-75 is de eerste Picard vestiging aan de kust en na Brugge de tweede in West-Vlaanderen. De Franse retailgroep Picard wil zijn activiteiten in België de volgende jaren vervijfvoudigen. Met de nieuwe winkel telt Picard dertien Belgische vestigingen. De Franse groep opende in juni vorig jaar in Waterloo zijn eerste Belgische vestiging. De Franse groep zegt elk jaar tien tot twaalf nieuwe Belgische filialen te willen openen.

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier