Passion4Wood uit Oostende maakt naam in het buitenland

Mike Vanbelleghem moest op zoek naar een nieuwe locatie. (Foto MF)
Redactie KW

Met zijn unieke houten verlichting verovert Passion4Wood vanuit Oostende binnen- en buitenland.

“Passion4Wood creëert unieke eigentijdse houten lichtsculpturen en realiseert bijzondere projecten voor horeca, winkels en de privésector. Behalve ontwerpen uit eigen collectie, bieden we ook een selectie van andere designers aan”, zegt zaakvoerder Mike Vanbelleghem.

Van Kursaal tot Ghelamco Arena

“Tegen wil en dank moest ik op zoek naar een nieuwe locatie, want het door mij gehuurde pand werd verkocht. Jammer, want de showroom gaf uit op straat en was zo een meerwaarde als uitstalraam. Sommige mensen denken dat ik vertrok uit Oostende, maar niets is minder waar“, stelt Mike. “Op onze nieuwe locatie in de Jules Peurquaetstraat moet je voorbij een grote poort om onze producten te ontdekken. Voortaan zijn er geen vaste openingsuren meer. Op deze nieuwe plek heb ik een atelier over de hele ruimte ter beschikking. Ik ben internationaal bezig met Passion4 Wood. Kursaal Oostende en de Ghelamco Arena in Gent kan ik voorleggen als referenties in eigen land. Onze houten verlichting is dan ook uniek.”

Opendeurdag

Mike woonde een tijdje in het buitenland en deed daar inspiratie op. “Eerst importeerde ik uit Bangkok, waar ik dan mijn eigen upgrade aan gaf. Daarna begon ik met eigen productie. Zo’n 80 tot 85 procent van het aanbod is eigen makelij. We werken voornamelijk op maat van de klant. Zaterdag is er nog tot 18 uur een opendeurdag. Dan openen Passion4Wood en de Loft hun grote poort. De Loft, de yogastudio van mijn vrouw Isabelle Schotte op de bovenverdieping, is het nieuwe trefpunt in Oostende voor yoga, kiko, meditatie en mindfulness. De nieuwe lessenreeks start in september. Je kan het aanbod ontdekken bij een woordje uitleg van de lesgevers”, aldus nog Mike Vanbelleghem. (MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier