Rubriek Economie

Parketzaak start heropbouw anderhalf jaar na verwoestende brand

09/09/17 om 14:53 - Bijgewerkt om 14:52

Anderhalf jaar na de verwoestende brand die Parket Blondeel in Knokke volledig in de as legde, zijn zaakvoerders Geert (60) en Thijs Blondeel (27) aan de heropbouw gestart. Vader en zoon hopen begin 2018 in hun hypermodern complex in te trekken langs bedrijventerrein 't Walletje. De basis blijft hetzelfde: kwaliteit en degelijkheid voorop. "Natuurlijk hebben we gedacht om ermee te stoppen. We waren alles kwijt. Gelukkig zijn we blijven vechten voor onze familiezaak", klinkt het eensgezind.

29 februari 2016 zal voor eeuwig in het geheugen gegrift staan van Geert (60) en Thijs Blondeel (27) uit Knokke. Even voor 20 uur - Thijs zat nietsvermoedend televisie te kijken in het appartement boven de zaak - sloeg het noodlot enorm zwaar toe. Een schuurmachine in de werkruimte vatte vuur en zorgde in geen tijd voor een ware ravage. "Toen ik de eerste vlammen opmerkte, sloegen die al door het dak", herinnert Thijs zich. Al snel bleek er tegen de vuurzee weinig te doen. Thijs vluchtte uit zijn appartement en kon enkel l...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!