Origineel zoekertje: een lot met mooi opgestapelde bouwmaterialen

© www.2dehands.be
Redactie KW

De ludieke advertentie gaat wel degelijk om een instapklare woning in de Kromfortstraat in Adinkerke.

“Wij verkopen een lot bouwmaterialen: bakstenen, beton, ijzer, dakpannen, dakstructuur, deuren vensters, elektrische voorziening, aarde, gras en zo verder”, staat te lezen op de bekende zoekertjeswebsite www.2dehands.be. “De materialen zijn opgestapeld in de vorm van een huis, waar kan in gewoond worden.”

De ludieke advertentie is behoorlijk uitgebreid en ook het tuinhuis komt aan bod. “In de tuin staat ook een stapel hout in de vorm van een tuinhuis, waarin u gevaarlijke dingen kunt fabriceren of eventueel ook de liefde van u leven kunt opsluiten tot hij (of zij) het stockholmsyndroom ontwikkelt”, klinkt het.

Ook een ‘mooi gemotoriseerde rugzak’ te koop

“Wij telden 310.000 bakstenen en vragen een euro per stuk”, maken de verkopers hun vraagprijs bekend, waarbij ze ook nog enkele doelgroepen viseren. “Ideaal voor bekende mensen, ministers, vooraanstaande zakenmannen of leden van de koninklijke familie om uw minnaar, minnares of buitenechtelijke kind in te laten wonen. Belangrijk info : als u het wilt kopen om uw schoonmoeder erin te laten wonen, moeten wij u tot onze spijt laten weten dat het hoop materialen zich NIET in overstromingsgebied bevindt.”

Verkoper Ben uit De Panne blijkt met deze ludieke actie overigens niet aan zijn proefstuk toe te zijn. Zo staat op zijn account bijvoorbeeld een auto als ‘mooi gemotoriseerde rugzak’ te koop. Of de merkwaardige marketingstrategie succesvol is, blijft tot dusver een geheim. Geïnteresseerden voor het ‘lot met mooi opgestapelde bouwmaterialen’, kunnen alvast hier doorklikken.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier