Opnieuw reeks Gastronomische Lentekriebels in Roeselare

De deelnemende restaurants zijn klaar voor de culinaire lentekriebels. (Foto Stefaan Beel) © STEFAAN BEEL
Peter Soete

De Gastronomie van de Rodenbachstreek verenigt tien gastronomische restaurants in de regio Roeselare en pakt twee keer per jaar uit met een gemeenschappelijke culinaire avond. De culinaire lentekriebels beloven tien vrijdagavonden topgastronomie voor één en dezelfde all in-prijs.

In Roeselare pakt men al voor de 48ste keer uit met de culinaire lentekriebels. Op tien vrijdagavonden kan men telkens in één deelnemend restaurant genieten van een gastronomisch etentje voor slechts 60 euro per persoon. En daarvoor krijgt men een aperitief met fijna delicatessen, een voorgerecht uit zoet- of zout water, een hoofdgerecht die ontsproten is aan de fantasie van de chef, een winterafsluitertje en koffie met versnaperingen. Ook de passende wijnen, bieren en waters zijn inbegrepen.

De deelnemende restaurants zijn Ma Passion (3 maart), Epsom (10 maart), Le Nord (17 maart), De Steeg (24 maart), Tafel 14 (31 maart), Bistro Novo (7 april), Ter Bos (14 april), Sint-Blasius (21 april), De Ooievaar (28 april) en Orchidee (5 mei).

(PS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier