Opnieuw nieuw café op ‘t Zand in Brugge

Redactie KW

Op ‘t Zand in Brugge heeft Muttley’s zijn deuren geopend. Dit nieuwe café wordt gerund door Peter Isebaert en Alain Verhaeghe.

Beiden hebben een rijk horecaverleden en willen Muttley’s in de markt zetten als een café waar iedereen, van jong tot oud(er), zich thuis zou moeten voelen.

Peter Isebaert (49) en Alain Verhaeghe (52) zijn gepokt en gemazeld in het horecawezen. “Het idee om samen met een café te beginnen, is in James Pub ontstaan, de plaats waar wij vandaag zitten”, zegt Verhaeghe. “De buren van ‘t Santpoortje waren op dat moment dicht omwille van een faillissement. Vermits wij daar vaste klanten waren en Bodo Strenger, de zaakvoerder van James Pub, te kennen gaf zijn zaak over te willen laten omwille van andere drukke werkzaamheden hebben we besloten om het er samen op te wagen.”

Ze doopten hun zaak Muttley’s, een verwijzing naar een hondje met een komieke lach uit de Amerikaanse tekenfilmserie ‘Wacky Races’ uit de jaren ’60. Voornoemd duo veranderde niets aan het interieur dat begin dit jaar een grondige facelift kreeg toen Strenger er James Pub opende. “We hebben enkel een nieuwe muziekinstallatie geplaatst, omdat Matthias Vyncke hier elke vrijdag- en zaterdagavond zal komen deejayen. Vooral de muziek van de jaren ’80 en ’90”, aldus Isebaert.

Muttley’s is elke dag open vanaf elf uur. In de week gaat de zaak rond middernacht dicht, in het weekend rond drie uur. Er worden ook snacks geserveerd.

(svv)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier