Op zoek naar het ‘Slimste café van Waregem’

Redactie KW

Arne Naessens is op zoek naar het ‘slimste café’ van de stad. Hij bezocht alle cafés van Groot-Waregem om zoveel mogelijk horecazaken samen te krijgen. Reeds 28 hebben toegezegd.

Elke café kan één ploeg doorsturen naar de finale. In onderlinge duels en aan de hand van diverse thema’s kunnen de verschillende ploegen strijden voor de eervolle titel van ‘Slimste café van Waregem’. De wisselbeker zal een jaar lang in het winnende café tentoongesteld worden.

Voorrondes

Dat is waarschijnlijk de grootste collectieve inspanning van de Waregemse Horeca. Naast de 28 reeds ingeschreven cafés kunnen ook andere horecazaken uit Waregem nog deelnemen. Elk deelnemend café zal telkens op drie verschillende data een voorronde organiseren. De quiz zal op voorhand gemaakt en bezorgd worden in elke horecazaak. Niet alleen de quizvragen worden bezorgd, ook alle andere toebehoren zoals papieren, vulpennen, muziek, affiches,… . De cafés hebben geen kosten. De opbrengsten zijn de consumpties die ze verkopen tijdens de quiz.

De voorrondes kunnen gratis georganiseerd worden dankzij de sponsoring van Stad Waregem, Fools Garden en La Corba en vinden plaats op 19 maart, 16 april en op 21 mei. Ze starten telkens om 20 uur. De finale zal plaatsvinden op 20 juni in het zaaltje van Café Fools Garden om 19 uur. Info: Arne Naessens (foto), 0476 89 17 22 of info@lacorba.be. (YVW – Foto YVW)