Op zoek naar de tofste winkelbediende van Roeselare

© (Foto SB)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Naar aanleiding van de Dag van de Klant op zaterdag 24 september gaan ze in Roeselare op zoek naar de tofste winkeldame. Daarbij zijn er vijf dames kandidaat. Daarnaast zijn er BV’s in de winkels en is er opnieuw een lange proeftoog.

Vorig jaar was Roeselare de dagstad van Unizo tijdens de Dag van de Klant. Dat betekende dat alle aandacht op Roeselare gevestigd was, met groot succes en heel veel volk. “Dit jaar hadden we de keuze om het opnieuw kleinschalig aan te pakken, zoals voordien, of de ingeslagen weg verder zetten en de lat hoog blijven leggen”, aldus Unizo-voorzitter Bernhard De Muynck.

Ze hebben voor de tweede optie gekozen en dus willen ze opnieuw voor heel wat beleving zorgen op zaterdag 24 september, de Dag van de Klant. In de centrumstraten is er heel wat animatie. “Het epicentrum is de Grote Markt. Daar is er opnieuw een proeftoog waarbij tal van handelaars hun lekkers voorstellen, er is een paardenmolen, grime, testritten met een elektrische wagen van BMW en Cirq’ulation Locale zorgt voor een spectaculaire show. Bekende Vlamingen zullen je mee helpen in de winkels.”

Nieuw is de verkiezing van ‘tofste winkelbediende’ van Roeselare. Er zijn vijf supergenomineerden waarop gestemd kan worden vanaf begin volgende week via www.detofste.be. De vijf geselecteerden zijn: Katrien Geldhof (Esprit), Carine Poelvoorde (Lolaliza), Marlies Debu (Luisa & Mon Histoire), Leen Vanhooren (Bakkerij Knockaert) en Sarah Vermeulen (Lamon Traiteur).

Na afloop is er ook nog een afterwork party voor de handelaars in Proxy Delhaize op De Munt.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier