Rubriek Economie

Onze vrouw test zomerse jobs (1): verkoopster tijdens de braderie in Kortrijk

30/06/17 om 20:32 - Bijgewerkt op 01/07/17 om 15:54

Zondagmiddag 13 uur: een stralende zon in hartje Kortrijk leidt me op de Kortrijkse braderie tot aan Dolce by Erina in de Leiestraat. Het brugje over waar ze stevig bezig zijn met de verlaging van de Leieboorden om dan opgeslokt te worden door de opkomende massa voor de laatste dag koopjes. Pater familias Eric Wastyn staat al op de uitkijk onder het witte tentje dat hij net samen met zijn schoonzoon Hein Casier en zijn kleinzoon Emile Casier heeft opgezet.

"We zijn aan het wachten tot alle verkoopsters er zijn om de rekken buiten te zetten. Want eens buitengezet, zijn ze er hoor. Dan is er geen houden meer aan. Hier buiten kunnen ze niet passen en niet kopen dus moeten we zorgen dat we volledig in werking zijn binnen en dat de verkoopsters klaar zijn om de klanten op te vangen", vertelt Eric. De laatste verkoopster komt net binnengelopen en verklaart daarbij de braderie voor geopend.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!