November is actiemaand voor zaterdagmarkt in Brugge

© foto SR
Redactie KW

De dienst lokale economie en de markthandelaars in Brugge pakken in november uit met een actiemaand op de wekelijkse zaterdagmarkt die door de werken op het Zand nu gehouden wordt in de Hauwerstraat, op het Beursplein, de Zwijnstraat en de Maagdenstraat.

Bij aankoop op de zaterdagmarkt zullen de klanten een deelnameformulier krijgen waarmee ze kans maken om markt- en horecabonnen te winnen. Iedere week zullen er 64 winnaars geloot worden. De te winnen marktbonnen hebben een waarde van 5,10 en 20 euro en de horecabonnen een waarde van 25, 50 en 100 euro die ze kunnen gebruiken in acht horecazaken op het Zand die ook lijden onder de werken. De deelnameformulieren zullen moeten gedeponeerd worden in een urne die zal te vinden zijn op de zaterdagmarkt. De bonnen zullen geldig zijn tot 31 maart en de volledige waarde zal in een keer moeten besteed worden.

Met de actie wil het stadsbestuur het marktgebeuren in de kijker zetten naar aanleiding van de verhuis. De zaterdagmarkt blijft daar plaats vinden tot het einde van de werken op het Zand, dat voorzien is in de zomer van 2018.

(SR – foto SR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier