Rubriek Economie

Noble Chocolates uit Veurne start nieuwe productielijnen op

12/05/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 11/05/17 om 13:42

Een van de grote spelers in de West-Vlaamse chocoladewereld is Noble Chocolates. Toen zaakvoerder Patriek Destrooper afscheid nam van zijn familiebedrijf met de wereldvermaarde koekjes en wafels, wilde hij voor Noble Chocolates op dezelfde manier een sterk merk uitbouwen. Met o.a. de nieuwe lijnen zullen er in de toekomst nog extra werkkrachten nodig zijn.

"We zijn in 2000 gestart met één product: onze bekende chocoladecups, die nog altijd worden gemaakt met eigen geconstrueerde machines", zegt Patriek Destrooper. "Zo'n machine is nergens te koop. Het unieke is dat daardoor onze cups een flinterdun fijn kuipje vormen met een voetje onderaan. Dat zorgt voor een aparte mondsensatie met een krokante bite. Het accent ligt op de vulling, want die primeert en is trouwens veel duurder dan de chocolade. Onze kwaliteit kunnen we verzekeren omdat we met de beste producten werken zoals Callebaut chocolade en onze recepturen worden uitgewerkt door een maître chocolatier die ook innovatieve smaken voor de vullingen bedenkt."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!