Rubriek Economie

Nieuwe wending voor de Roeselaarse Gastronomie in de Rodenbachstreek

08/02/18 om 11:56 - Bijgewerkt om 16:22

Gastronomie in de Albrecht Rodenbachstreek bestaat bijna 50 jaar en wil een echt kwaliteitslabel worden voor het betere Roeselaarse restaurant.

Al 49 jaar op rij groeperen kwaliteitsrestaurants in Roeselare zich onder de naam Gastronomie in de Albrecht Rodenbachstreek. Twee maal per jaar pakken ze uit met een seizoensmenu aan spotprijs, met bereidingen waarin Rodenbach of Cornet verwerkt wordt. Het is een succesformule, maar het kan beter. En daar zal de nieuwe voorzitter Wim Degryse...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!