Nieuwe vestiging Quick opent op 4 november aan Stationsplein in Roeselare

Redactie KW

In het nieuwe restaurant worden 20 vaste banen gecreëerd en nog eens evenveel banen voor jobstudenten.


De opening van het nieuwe Quick-restaurant is gepland voor 4 november. De vestiging komt aan het Stationsplein, in het voormalige pand van Giks Mode, dat grondig gerenoveerd werd. Quick kiest bewust voor Roeselare, omdat ‘de stad dynamiek uitstraalt en jongeren uit de brede omgeving aantrekt’.

Met terras

In het zaalgedeelte zijn er 186 zitplaatsen en van maart tot november komt daar nog een zomerterras bij. Voor de kinderen is er een Magic Planet voorzien, met tal van leuke attracties.

De franchisenemer van de nieuwe vestiging is Philip Despeghel, die al 20 jaar actief is bij Quick en die ook franchisenemer is van het Quick-restaurant in Sint-Andries (Brugge). Philip groeide op in Roeselare, week vervolgens uit naar Brugge, maar keert nu dus een beetje terug naar z’n roots in de Rodenbachstad. Hij is alvast heel tevreden met de locatiekeuze voor de nieuwe Quick-vestiging: “Het prachtig vernieuwde Stationsplein is een toplocatie omdat er families, studenten, bioscoopbezoekers, shoppers, enz. passeren. We verwelkomen hen met plezier in ons Quick-restaurant.”

(FV)