Nieuw jong architectenbureau [Trant] in Roeselare

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

Achter het concept [Trant] staan drie jonge architecten. Zij willen vooral de visie van elke bouwheer een meerwaarde geven.

“Door in groep te werken kunnen we meer projecten aannemen en de mensen nemen je bovendien meer serieus als je samenwerkt. We kunnen een andere schaal van projecten uitwerken en we versterken elkaar en dat komt de klant natuurlijk alleen maar ten goede”, vertelt Ilse Corne. “De trein is stevig vertrokken en de agenda’s zijn goed gevuld, we kunnen niet klagen. We proberen kort op de bal te spelen en ons te onderscheiden op vlak van service, telkens voor dat tikkeltje meer gaan. Als de bouwheer een bepaalde visie heeft, dan moeten wij ervoor zorgen dat we er nog een meerwaarde kunnen aan geven”, gaat Nele Delva verder.

“Waar de naam van afkomstig is? Trant verwijst naar de specifieke werkwijze, een eigen manier, in de trant van…. We willen ook onze eigen stijl ontwikkelen zodanig dat je bij 20 van onze projecten er duidelijk onze hand in herkent.” Info: www.trant-architecten.be (SB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Weekbode Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier