Na drie jaar al 100.000 bezoekers voor bezoekerscentrum Jules Destrooper

Redactie KW

Het bezoekerscentrum van Jules Destrooper in Lo opende drie jaar geleden de deuren en rondde nu al de kaap van 100.000 bezoekers.

Julia Joostens uit Wemmel was de 100.000ste. Ze werd verrast met een koekjespakket en een gouden ticket, goed voor een unieke blik achter de schermen van het bedrijf en een lunch met CEO Peter Destrooper.

Om aan de talrijke vragen tot bedrijfsbezoek een antwoord te bieden, opende Biscuiterie Jules Destrooper midden juni 2011 haar eigen bezoekerscentrum in Lo. Niemand minder dan Koning Albert, in aanwezigheid van toenmalig West-Vlaams Gouverneur Paul Breyne en de burgemeester van Lo-Reninge Lode Morlion, huldigde op 7 juli 2011 officieel de nieuwe toeristische trekpleister in. Zo’n anderhalf jaar later brachten al meer dan 50.000 geïnteresseerden uit binnen- en buitenland een bezoek aan het bedrijf.

Algemeen directeur Peter Destrooper is opgetogen met de resultaten: “Het succes van het bezoekerscentrum heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Het hoge bezoekersaantal bevestigt de trend waarin consumenten actief op zoek gaan naar de achtergrond van een merk. We hebben overigens al heel wat interessante ideeën en suggesties mogen ontvangen om ons merk nationaal en internationaal verder uit te bouwen. Persoonlijk geniet ik enorm van het directe contact met onze consumenten en brengt het me elke keer weer tot nieuwe inzichten.”

(KVCL)