Moorsleedse Ondernemers Prijzen voor eerst uitgereikt

© JAN STRAGIER
Redactie KW

Voor de allereerste keer werden op zondagavond 7 februari de MOP, de Moorsleedse Ondernemers Prijzen, uitgereikt. Verdeeld onder drie categorieën werd een trofee overhandigd aan Klear Glassierkunst, VAPO en Tine Mestdagh.

Zo’n 155 ingeschreven Groot-Moorsleedse inwoners zakten op zondagavond 7 februari af naar De Bunder voor de allereerste editie van de Moorsleedse Ondernemers Prijs. Vorig jaar werden alle ondernemers in de gemeente aangeschreven om zich in te schrijven voor de prijzen. De ondernemingen werden onderverdeeld in drie categorieën, starter, innovatief en groei en daarnaast nog ambassadeur.

Er schreven zich 24 ondernemingen in, waarvan er negen genomineerd werden. In de categorie starter waren Kazappetino, Klear glassierkunst en het kinderhotel genomineerd en ging Klear Glassierkunst met trofee naar huis. In de categorie groei en innovatie werden VAPO, transport Sioen en Spar Dadizele genomineerd en daarvan ging VAPO hydraulics uit Dadizele met de eerste prijs naar huis. In de laatste categorie van ambassadeur van Moorslede werden Tine Mestdagh, slagerij ‘t Torreke en meubelen Hilma genomineerd, in die categorie ging juwelenmaakster Tine met de trofee naar huis.

Tussen de uitreikingen door konden aanwezigen genieten van een optreden van Piv Huvluv, waarna een walking dinner en netwerkmoment de avond afsloten. (AFM)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare, van vrijdag 12 februari 2016.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier