Middenstandsorganisatie Rumbeke, Oekene en Beitem maakt eindejaarsmagazine

Redactie KW

Voor de vierde keer al pakt de ROM uit met een eindejaarsmagazine.

In dat boekje heb je een overzicht van de handelaars en zijn leuke acties terug te vinden. Hét perfecte overzicht van wat de regio aan verschillende handelaars te bieden heeft. De ROM is de middenstandsorganisatie voor Rumbeke, Oekene en Beitem. Lange tijd hadden ze hun eindejaarsactie waarbij je via loten mooie prijzen kon winnen. In 2011 werd die actie aan de kant geschoven en werd geopteerd voor een eindejaarsmagazine. Een boekje waarin je een overzicht vindt van de handelaars uit de regio. “Je krijgt er advertenties en aanbiedingen van tientallen handelaars”, vertelt Hans Dewulf, voorzitter van de ROM. “De plaatselijke middenstander staat nog steeds garant voor een gezellig en vertrouwelijk kader waarbij service en uitstekende kwaliteit centraal staan. Het toont ook aan dat we in de regio een gevarieerd aanbod hebben. Rumbeke Leeft staat niet zomaar op de voorpagina.”

Het boekje telt 48 pagina’s en wordt op 10.000 exemplaren bus aan bus verdeeld in de regio. “Er valt ook een prijs te winnen met het eindejaarsmagazine. In het boekje staan een viertal puzzels waarbij de kennis van de plaatselijke handelaars zeker van pas komt. Wie ze alle vier goed oplost, krijgt een zin en die moet men dan voor 1 januari doormailen naar info@middenstandrumbeke.be Wie weet maak je dan kans op een dames- of herenfiets ter waarde van 450 euro.” Naast het antwoord, geef je best ook je gegevens mee.

Kerstmarkt

Het is de start van een drukke decembermaand met de overdekte kerstmarkt op zaterdag 20 december als hoogtepunt. De afgelopen twee jaren werd dat telkens een groot succes met heel veel volk, ondanks de vaak gure omstandigheden. Het moment bij uitstek voor de Rumbekenaar om buiten te komen en elkaar te ontmoeten. De standjes worden bevolkt door uitsluitend Rumbeekse verenigingen of scholen, veertien in totaal. Zij zorgen voor een ruim aanbod van lekkers. De Koninklijke Harmonie St.-Cecilia zorgt voor de muzikale omkadering. “Hopelijk kunnen we daar iedereen verwelkomen om samen het glas te heffen op het voorbije jaar.”

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier