Rubriek Economie

Michael Decruw neemt d'Hofstee in Beveren over van ouders

23/04/18 om 13:34 - Bijgewerkt om 13:34

Na 20 jaar geven Eddy en Angela van restaurant d'Hofstee in Beveren de fakkel door aan zoon Michael Decruw. De zaak werd vernieuwd en met de hulp van hartsvriend en zaalverantwoordelijke Gilles, wil Michael d'Hofstee meer dan ooit op de kaart zetten.

Weinig Beverenaars die nog niet op het terras van Eddy Decruw en Angela Kelly gezeten hebben. Na 20 jaar nemen ze echter afscheid van hun restaurant d'Hofstee. Zoon Michael Decruw (23) neemt het roer over. Hartsvriend Gilles Sierens (23) zal daarbij aan z'n zij staan. Michael kreeg z'n liefde voor horeca met de paplepel ingegeven en al snel stond hij ook in de potten te roeren...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!