Rubriek Economie

Met deze op het veld moeten de Rode Duivels van niemand bang zijn

01/07/16 om 14:22 - Bijgewerkt om 15:34

De werknemers van CNH Industrial, een producent van landbouwmachines in Zedelgem, hebben vrijdagmiddag een nieuwe hakselaar verwelkomd.

Met deze op het veld moeten de Rode Duivels van niemand bang zijn

Vrijdag 1 juli gaf CNH Industrial in Zedelgem de vakantie-aftrap met een ludieke actie. Omdat de Rode Duivels vanavond Wales bekampen op het EK in Frankrijk mochten de werkenmers in een Duivelse outfit naar het bedrijf komen. "Veel van onze werknemers zijn verwoede voetbalsupporters en daarom besliste CNH Industrial om de Rode Duivels een hart onder de riem te steken en wat extra sfeer te brengen binnen de bedrijfsmuren", verduidelijkt commercieel assistent Thomas D'hiet van CNH Industrial. "Speciaal voor de gelegenheid werd een dertien ton zware New Holland hakselaar - één van de gerenommeerde Zedelgemse topproducten - gepimpt in de Belgische driekleur. De medewerkers kregen de mogelijkheid om met de machine op de foto te gaan en er wordt ook een leuke, interne Facebook-actie aan gekoppeld."

De machine zal nadien tentoongesteld worden aan het rondpunt van Zuidwege. Hopelijk kan het Rode Duivels inspireren om die van Wales straks ook te verhakselen.

(AF/Foto MVN)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!