Meense eindejaarsactie Shop en Beleef deelt 11.000 euro uit

De voorstelling van de eindejaarsactie werd gecombineerd met een bedrijfsbezoek in en aan Woodstoxx langs de Hogeweg. © WO
Redactie KW

In de gebouwen van Woodstoxx stelden schepen Eddy Lust en Carina Develter de eindejaarsactie 2017 voor. De bijzonderste wijziging is dat de hoofdprijs van de tussentrekking dit jaar opgesplitst wordt zodat er niet één winnaar van 500 euro is maar twee die elk 250 euro ontvangen.

Vrijdag 1 december wordt bij de handelaars uit Groot Menen het startschot gegeven voor de eindejaarsactie 2017, een actie die loopt tot 31 december. De hoofdtrekking gebeurt op woensdag 10 januari en de trekking is goed voor een prijzenpot van 10.000 euro verdeeld over 2.500, 1.500 en 1.000 euro. Verder zijn er nog 200 waardebonnen van 25 euro. De tussentrekkingen waarbij dus telkens twee waardebonnen van 250 euro te winnen zijn gebeuren op ‘t Wintert in Rekkem op zaterdag 16 december om 20 uur en tijdens Kerst in Menen op vrijdag 22 december, eveneens om 20 uur. De winnaars moeten wel aanwezig zijn om recht te hebben op de prijs. De kaarten die ingeleverd werden voor de tussentrekking blijven in aanmerking komen voor de hoofdtrekking.

Stempels

Kaarten om deel te nemen kan je krijgen bij de deelnemende handelaars. Het indienen van de stempelkaarten kan ook bij dezelfde handelaars, ten laatste op 4 januari 2018.

De winnaars van de hoofdtrekking worden persoonlijk verwittigd en ook bekend gemaakt op www.shopenbeleefmenen.be. De drie hoofdprijswinnaars dienen ook aanwezig te zijn op de prijsuitreiking. Anderzijds blijft alles een beetje zoals vroeger: bij een aankoopschijf van 5 euro krijgt je een stempel, voor een volle geldige stempelkaart dien je 20 stempels te verzamelen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier